< Terug naar blog

Leuke kaarten, leukste kaartjes, leuke kaartjes kopen | Nanaa's Online Conceptstore

18 oktober 2021

Leuke kaarten kopen: van illustratie kaartjes tot geboortekaartjes 

Wanneer je leuke kaarten zoekt, kun je natuurlijk naar de dichtsbijzijnde winkel lopen. Hier zul je de bekende merken wel vinden. Maar zoek je nét een unieke kaart, dan zit je bij Nanaa's goed!

Ondanks onze digitale samenleving blijft echte post natuurlijk veel leuker. Iemand verrassen met een leuk kaartje voor een verjaardag, geboorte of om iemand een hart onder de riem te steken. Nanaa's kiest graag bijzondere kaarten voor je uit voor in de collectie, van kleine ondernemers, bijzondere illustratoren of niet-traditionele leuke kerstkaarten. Naast de uitgebreide collectie woonaccessoires, heeft Nanaa's een collectie vol leuke kaartjes. Veel klanten bestellen graag een kaartenset mee, en dat is precies waar deze collectie voor bedoeld is!

 

Leuke kaarten met illustraties

Persoonlijk zijn kaarten met illustraties mijn favoriet. Hier zie je duidelijk de handtekening van het merk of de illustrator in terug, en geeft nét dat beetje extra aan een kaartje. Neem bijvoorbeeld de kaarten van Studio Mie. Deze kaartjes worden geïllustreerd door Kelly-Marie. Zij heeft een eigen label dat staat voor gezelligheid, warmte en huiselijkheid en vertaald dit in haar illustraties. Bij Nanaa's vind je - op dit moment - 6 verschillende kaarten van Studio Mie. Welke is jouw favoriet?

Studio Mie, geïllustreerde kaartjes, leuke kaarten kopen | Nanaa's  Studio Mie, geïllustreerde kaartjes, leuke kaarten kopen | Nanaa's

Een ander mooi merk met geïllustreerde kaartjes is My Lovely Thing. Een Frans merk met ontwerpen van Marie Pertriaux. Zij studeerde tot grafisch vormgever en illustrator, iets wat ze met mij gemeen heeft. Het zijn lieve kaartjes met illustraties van kinderen, het gezin, bloemen en planten. Bij Nanaa's shop je ze ook in een unieke samengestelde pakketjes van 2 kaarten. Bijvoorbeeld een combinatie van een kaart met illustratie en een kaart met een patroon erop. Zo kun je ze niet alleen versturen, maar zijn ze ook erg leuk om samen in te lijsten en op te hangen in je interieur. 
 

My Lovely Thing, leuke kaartjes kopen, babykaartje, geboortekaartje meisje | Nanaa'sMy Lovely Thing, leuke kaartjes kopen, babykaartje, geboortekaartje jongen | Nanaa's


Kaarthouders

Ook iets leuks dat je bij Nanaa's vindt zijn kaarthouders. Een kaartenhouder is handig om een kaartje in te zetten, omdat je deze nog nét iets langer en mooier wilt bewaren. Denk bijvoorbeeld aan een geboortekaartje op de kamer van je kindje, of de trouwkaart van jullie huwelijk. Een kaarthouder geeft nét dat beetje extra aandacht. Bij Nanaa's vind je op dit moment prachtige messing kaartenhouders van het merk Á la Collection. Een Nederlands merk dat producten (eerlijk!) laat produceren in India. Ook houten kaarthoudertjes vind je binnenkort in de webshop, voor een iets meer Scandinavische uitstraling. 

 

Kaarthouders, kaartenhouder, A la Collection | Nanaa'sKaarthouders, kaartenhouder, A la Collection | Nanaa's

 

Geboortekaartjes

Wist je dat Nanaa's onderdeel is van Ontwerpstudio Nanaa? Ontwerpstudio Nanaa is een creatieve studio voor grafische vormgeving en interieurontwerp. Ik ontwerp én illustreer ook zelf geboortekaartjes op maat voor mijn klanten. Veel van de vragen die ik krijg gaan over het ontwerpen van hele persoonlijke kaartjes. Je hebt immers veel aanbieders op dit moment, maar sommige ouders willen graag een uniek ontwerp die zeker níet in de wachtkamer bij de verloskundige op het prikbord hangt.

De vragen die ik krijg variëren van het verwerken van de huisdieren op het kaartje, het combineren van elementen van de geboortekaartjes van de ouders tot het gebruiken van een illustratie die de opa in spé gemaakt heeft ruim 30 jaar geleden. Ook heb ik eens een geboortekaartje ontworpen voor een meisje met de naam Lenthe, die in de herfst geboren werd. Ik tekende een lief hertje met daaromheen vrolijke lentebloesem, maar mét herfstige eikeltjes en bladeren. Haar broertje kreeg een paar jaar later de winterse variant van het kaartje. 

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje op maat? Neem dan gerust eens contact met me op. 

 

 

Leuke kaartjes bij Nanaa's

Bij Nanaa's Online Conceptstore hebben we een mooie collectie vol leuke kaartjes voor je. Voor iedere gelegenheid, ieder budget én iedere smaak. Bekijk ook vooral eens de voordelige kaartensets. Deze passen bij elkaar door de gelegenheid, stijl of het kleurenpalet. Altijd handig om zo'n setje kaarten in huis te hebben!

 

Volg je Nanaa's Online Conceptstore al op social media?

​      

 

< Terug naar blog


   BIJPASSENDE PRODUCTEN

Sorteer op
 • Babykaart 'Bonnet' jongen
  Babykaart 'Bonnet' jongen

  Is er een kindje geboren? Hoe leuk is het dan om dit babykaartje te versturen! Een prachtige geïllustreerde kaart van het merk My Lovely Thing. Op het geboortekaartje staat een illustratie van een baby jongen met een bonnetje op.

  € 2,50
 • Babykaart 'Bonnet' meisje
  Babykaart 'Bonnet' meisje

  Is er een kindje geboren? Hoe leuk is het dan om dit babykaartje te versturen! Een prachtige geïllustreerde kaart van het merk My Lovely Thing. Op het geboortekaartje staat een illustratie van een baby meisje met een bonnetje op.

  € 2,50
 • Wenskaart 'Een fijne verjaardag'
  Wenskaart 'Een fijne verjaardag'

  Hoe prachtig zijn de wenskaarten van Studio Mie? De wenskaart heeft een illustratie van plankje met droogbloemen met de tekst 'Een fijne verjaardag'. Een prachtige verjaardagskaart, wordt geleverd inclusief kraft envelop.

  € 3,95
 • Wenskaart 'Huisje, boompje, feestje!'
  Wenskaart 'Huisje, boompje, feestje!'

  Hoe prachtig zijn de wenskaarten van Studio Mie? De wenskaart heeft een illustratie van een plantenkas met zitje met de tekst 'Huisje, boompje, feestje!'. Een prachtige verhuiskaart, wordt geleverd inclusief kraft envelop.

  € 3,95
 • Wenskaart 'Heel veel liefs'
  Wenskaart 'Heel veel liefs'

  Hoe prachtig zijn de wenskaarten van Studio Mie? De wenskaart heeft een illustratie van verschillende soorten droogbloemen met de tekst 'Heel veel liefs'. Een prachtige verhuiskaart, wordt geleverd inclusief kraft envelop.

  € 3,95
 • Wenskaart 'Welkom lief, klein wonder'
  Wenskaart 'Welkom lief, klein wonder'

  Hoe prachtig zijn de wenskaarten van Studio Mie? De wenskaart heeft een illustratie van een opbergkratje en knuffelkonijn met de tekst 'Welkom lief, klein wonder'. Een prachtig babykaartje, wordt geleverd inclusief kraft envelop.

  € 3,95
 • Wenskaart 'De wereld is zoveel mooier met jou erbij'
  Wenskaart 'De wereld is zoveel mooier met jou erbij'

  Hoe prachtig zijn de wenskaarten van Studio Mie? De wenskaart heeft een illustratie van een mozesmandje met de tekst 'De wereld is zoveel mooier met jou erbij'. Een prachtig babykaartje, wordt geleverd inclusief kraft envelop.

  € 3,95
 • Wenskaart 'Droom groot en geniet van kleine dingen!'
  Wenskaart 'Droom groot en geniet van kleine dingen!'

  Hoe prachtig zijn de wenskaarten van Studio Mie? De wenskaart heeft een illustratie van een zitje met de tekst 'Droom groot en geniet van kleine dingen!'. Een prachtige verhuiskaart, wordt geleverd inclusief kraft envelop.

  € 3,95
 • Set kaarten 'Lovers' (2 st.)
  Set kaarten 'Lovers' (2 st.)

  Deze set van 2 kaarten 'Lovers' zijn gemaakt door Marie Pertriaux van het merk My Lovely Thing. Dit mooie setje liefdeskaarten kun je voor veel gelegenheden gebruiken. Voor een bruiloftskaart, Valentijnskaart of voor een vriendin!

  € 5,00 € 4,50
 • Set kaarten 'Flower mom' (2 st.)
  Set kaarten 'Flower mom' (2 st.)

  Deze set van 2 kaarten 'Flower mom' zijn gemaakt door Marie Pertriaux van het merk My Lovely Thing. Dit mooie setje kaarten kun je voor veel gelegenheden gebruiken. Voor Moederdag of een lieve vriendin die net moeder is geworden.

  € 5,00 € 4,50
 • Set kaarten 'Girlsmom' (2 st.)
  Set kaarten 'Girlsmom' (2 st.)

  Deze set van 2 kaarten 'Girlsmom' zijn gemaakt door Marie Pertriaux van het merk My Lovely Thing. Dit mooie setje kaarten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor Moederdag. Of als interieurkaart op de kinderkamer van je dochtertje!

  € 5,00 € 4,50
 • Set kaarten 'Boysmom' (2 st.)
  Set kaarten 'Boysmom' (2 st.)

  Deze set van 2 kaarten 'Boysmom' zijn gemaakt door Marie Pertriaux van het merk My Lovely Thing. Dit mooie setje kaarten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor Moederdag. Of als interieurkaart op de kinderkamer van je zoontje!

  € 5,00 € 4,50
Sorteer op
© 2014 - 2023 Nanaa's Online Conceptstore | sitemap | rss