Sorteer op
 • Geurkaars 'Cozy Winter Spices'
  Geurkaars 'Cozy Winter Spices'

  De geurkaarsen van Noorderlichtjes zijn ware kunstwerkjes. Iedere kaars is met zorg voor jou gemaakt. De geurkaars Cozy Winter Spices is een perfecte kaars voor het najaar en Kerst. Kaneel, rijpe pruimen, kruidnagel en vanille.

  € 24,95
 • Geurkaars 'Cinnamon Chai'
  Geurkaars 'Cinnamon Chai'

  De geurkaarsen van Noorderlichtjes zijn ware kunstwerkjes. Iedere kaars is met zorg voor jou gemaakt. De geurkaars Cinnamon Chai is een perfecte kaars voor het najaar en Kerst. Kaneel, kruidnagel en rijke, zoete vanille.

  € 24,95
 • Geurkaars 'Golden Triangle Hammam'
  Geurkaars 'Golden Triangle Hammam'

  De geurkaarsen van Noorderlichtjes zijn ware kunstwerkjes. Iedere kaars is met zorg voor jou gemaakt. Met de geurkaars Golden Triangle Hammam waan je je in je eigen spa. Voorzien van bergkristal, rozenkwarts en amethist.

  € 24,95
 • Geurkaars 'Fresh Orange Blossom'
  Geurkaars 'Fresh Orange Blossom'

  De geurkaarsen van Noorderlichtjes zijn ware kunstwerkjes. Iedere kaars is met zorg voor jou gemaakt. De geurkaars Fresh Orange Blossom is fris en pittig. Geur van sinaasappel gecombineerd met cederhout.

  € 24,95
 • Geurkaars 'Bonne Nuit Ma Cherie'
  Geurkaars 'Bonne Nuit Ma Cherie'

  De geurkaarsen van het merk Noorderlichtjes worden met de hand gegoten. Iedere kaars is met zorg voor jou gemaakt! De geurkaars 'Bonne Nuit Ma Chérie' is subtiel en warm, met tonen van groene thee en Franse lavendel.

  € 18,50
 • Geurkaars 'Campfire Glow'
  Geurkaars 'Campfire Glow'

  De geurkaarsen van het merk Noorderlichtjes worden met de hand gegoten. Iedere kaars is met zorg voor jou gemaakt! De geurkaars 'Campfire Glow' is rijk, zoet en warm, met tonen van sandalwood en amber.

  € 18,50
 • Dip dye kaarsen salie/blush (2 st.)
  Dip dye kaarsen salie/blush (2 st.)

  Hoe bijzonder zijn deze handgemaakte kaarsen van het merk Noorderlichtjes? Deze dip dye kaarsen in de kleur salie/blush zijn een musthave voor je interieur. Bijna zonde om op te branden!

  € 6,95
 • Dip dye kaarsen cream/roze (2 st.)
  Dip dye kaarsen cream/roze (2 st.)

  Hoe bijzonder zijn deze handgemaakte kaarsen van het merk Noorderlichtjes? Deze dip dye kaarsen in de kleur cream/roze zijn een musthave voor je interieur. Bijna zonde om te branden! Ook verkrijgbaar in salie/blush en terra/roze.

  € 6,95
 • Set kaarsen 'Lavender splash' (set van 2)
  Set kaarsen 'Lavender splash' (set van 2)

  Hoe bijzonder zijn deze handgemaakte kaarsen van het merk Noorderlichtjes? Deze mooie dinerkaarsen passen perfect bij de interieurtrends 2022! In ton-sur-ton paars/lila met paarse splashes. Geschikt voor de meeste kandelaars.

  € 6,95
Sorteer op
© 2014 - 2023 Nanaa's Online Conceptstore | sitemap | rss