Herroepingsrecht

Bij Nanaa's is het belangrijk dat je tevreden bent over de service en blij bent met de producten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je iets gekocht hebt waar je een andere verwachting van had of wanneer je spijt hebt van je aankoop, kun je dit product (of producten) retour melden binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen om het product/de producten naar Nanaa's terug te sturen. Deze voorwaarde kun je ook terugvinden in de algemene voorwaarden.

Het herroepingsformulier kun je hier downloaden.

Hoe werkt het?

 1. Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket aan via klantenservice@nanaas.nl, zodat we weten dat we een retourpakketje kunnen verwachten. Een e-mail volstaat met de nodige informatie (naam, ordernummer, bankrekeningnummer), eventueel mag je het herroepingsformulier invullen en bij je retourzending voegen.
   
 2. Ga zorgvuldig om met de producten en de verpakking. Verpak het onbeschadigde product goed en beschermd in originele verpakking, om beschadiging te voorkomen.

  N.B.: is het product beschadigd bij je aangekomen? Neem zo snel mogelijk contact op (het liefst binnen 24 uur na ontvangst van het product), met een duidelijke foto van het kapotte artikel, via klantenservice@nanaas.nl. Nanaa's zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het op te lossen.
   
 3. Na aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om het product/de producten terug te sturen. Bewaar gedurende deze tijd ook je verzendbewijs, zodat je je retour binnen deze periode kunt aantonen bij vertraging onderweg.
   
 4. Na ontvangst in goede orde, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product binnen 14 dagen terug. Mocht je ervoor kiezen om een volledige order terug te sturen, ontvang je het totaal van de factuur inclusief verzendkosten retour. Kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.


Retour zenden kan naar onderstaand adres:
Nanaa's 
T.a.v. retouren
Pastoor Elsenstraat 15 
5706 VM  Helmond

Meer weten over onze klantenservice?
Bekijk onze speciale klantenservice-pagina, waar je ook onze Veelgestelde vragen (FAQ) kunt vinden. Zit het antwoord hier niet bij? Stuur ons een e-mail via klantenservice@nanaas.nl.

© 2014 - 2023 Nanaa's Online Conceptstore | sitemap | rss