Ontwerp & advies

Nanaa's Online Conceptstore is onderdeel van Ontwerpstudio Nanaa, studio voor interieurontwerp, styling en grafische vormgeving. Ik ontwerp graag jouw eigen logo, een uniek geboortekaartje, geef je graag kleuradvies of maak een interieurontwerp op maat voor je. Mooie ontwerpen maken, mensen blij maken en jouw onderneming of interieur nèt dat beetje extra aandacht geven die het verdient, dat is waar ik iedere dag met veel plezier aan werk.

Gratis interieuradvies bij onze interieursets
Ben je benieuwd of een bepaalde interieurset uit onze online concept store bij jou in huis gaat passen? Of twijfel je tussen twee sets? Neem dan contact op voor een gratis interieuradvies van onze interieurontwerper. Stuur via Whatsapp foto’s van je interieur en om welke interieurset het gaat naar 06-21410214 (Rianne van der Putten), en je krijgt binnen 30 minuten antwoord! Liever mailen? Stuur je foto’s en vraag naar info@nanaas.nl, e-mails worden dagelijks beantwoord (ook in het weekend).

 

logo - huisstijl - drukwerk - geboortekaartjes - interieurontwerp en -advies

 

Wat ik voor jou kan betekenen?
Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerper die jou kan helpen met een eigen logo, mooie visitekaartjes of een custom geboortekaartje voor jouw kindje - ben je bij mij aan het juiste adres. Ook kan ik je helpen en adviseren in het gebruik en de opmaak van een Mijnwebwinkel-webshop.

Of wanneer je een interieurontwerper zoekt die jou kan helpen met het kiezen van een kleur in je interieur, of mee wil denken over de keuken die je in jouw droomhuis wil - kun je ook bij mij terecht.

Bekijk hier mijn portfolio op de website van Ontwerpstudio Nanaa.

Mijn werkwijze
In een persoonlijk gesprek (fysiek of online) inventariseer ik jouw wensen en ideeën. We hebben het over jou en/of je onderneming, wat jij belangrijk vindt en welke uitstraling je wenst. Vervolgens ga ik naar mijn tekentafel en kom ik uiteindelijk met het aantal overeengekomen voorstellen. Hier geef jij jouw feedback op en werken we toe naar het definitieve ontwerp wat het beste bij jou en/of je onderneming past. En niet geheel onbelangrijk: waar jij super enthousiast van wordt.

Kennis maken?
Neem gerust contact met mij op via deze webshop of de ontwerpstudio om eens een keertje kennis te maken!

© 2014 - 2020 Nanaa's Online Conceptstore | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel