Interieurontwerp, interieuradvies, Ontwerpstudio Nanaa, grafische vormgeving | Nanaa's


ONTWERPSTUDIO NANAA GRAFISCHE VORMGEVING  |  INTERIEURONTWERP & STYLING  |  MIJNWEBWINKEL ONTWERP & ADVIES


 

Nanaa's Online Conceptstore is onderdeel van Ontwerpstudio Nanaa, studio voor interieurontwerp, styling en grafische vormgeving. Ik ontwerp graag jouw eigen logo, een uniek geboortekaartje, geef je graag kleuradvies of maak een interieurontwerp op maat voor je. Mooie ontwerpen maken, mensen blij maken en jouw onderneming of interieur nèt dat beetje extra aandacht geven die het verdient, dat is waar ik iedere dag met veel plezier aan werk.
 

Gratis interieuradvies

Ben je benieuwd of een bepaalde interieurset uit onze online concept store bij jou in huis gaat passen? Of twijfel je tussen twee sets? Neem dan contact op voor een gratis interieuradvies van onze interieurontwerper. Stuur via Whatsapp foto’s van je interieur en om welke interieurset het gaat naar 06-21410214 (Rianne van der Putten), en je krijgt binnen 30 minuten antwoord (binnen openingstijden)! Liever mailen? Stuur je foto’s en vraag naar info@nanaas.nl, er wordt naar gestreefd om binnen 1 á 2 werkdagen een reactie te geven (afhankelijk van drukte). 
 


Mijnwebwinkel ontwerp (let op: wachtlijst)

Ik adviseer je graag op het gebied van e-commerce op het platform van Mijnwebwinkel. Inmiddels heb ik al ruim 7 jaar ervaring met dit platform, hierdoor ken ik het systeem van binnen en buiten, waardoor ik je een passend ontwerp voor je kan maken. Ongeacht je branche, doelgroep of assortiment. Of je nu een webshop in kinderkleding, boeken of bouwmaterialen hebt. Ik geef je graag een kick-start of breng je webshop naar een hoger level!

Sinds 2021 ben ik ook officiële partner van Mijnwebwinkel. Vanafprijs € 360,- excl. BTW. Neem contact met me op voor de actuele prijslijst, lookbook en meer informatie. Bekijk hier een greep uit de ontwerpen (je wordt doorgestuurd naar de Ontwerpstudio Nanaa-website).

Meer dan 30 webshops gingen je al voor!


 


Grafisch ontwerp, interieurontwerp & geboortekaartjes

Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerper die jou kan helpen met een eigen logo, mooie visitekaartjes of een custom geboortekaartje voor jouw kindje - ben je bij mij aan het juiste adres. Of wanneer je een interieurontwerper zoekt die jou kan helpen met het kiezen van een kleur in je interieur, of mee wil denken over de keuken die je in jouw droomhuis wil - kun je ook bij mij terecht. Ook styling en personal shopping behoren tot de mogelijkheden!

Bekijk hier mijn portfolio op de website van Ontwerpstudio Nanaa.


Mijn werkwijze
In een persoonlijk gesprek (fysiek, telefonisch of online) inventariseer ik jouw wensen en ideeën. Afhankelijk van je vraag hebben we het over jou, je gezin en/of je onderneming, wat jij belangrijk vindt en welke uitstraling je wenst. Vervolgens ga ik naar mijn tekentafel en kom ik uiteindelijk met het aantal overeengekomen voorstellen. Hier geef jij jouw feedback op en werken we toe naar het definitieve ontwerp wat het beste bij jou en/of je onderneming past. En niet geheel onbelangrijk: waar jij super enthousiast van wordt.

Ook bij de webshop restyling-werkzaamheden plan ik een persoonlijk gesprek (telefonisch of online) met je in, om je wensen en ideeën te inventariseren. Daarnaast vraag ik je om wensen, afbeeldingen e.d. aan te leveren die je gebruikt wil hebben in het ontwerp. We plannen vervolgens een moment waarop de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden (kleine restylingen zijn al mogelijk binnen één werkdag!), zodat je weet waar je op kunt rekenen en jouw klanten er niet te veel last van hebben.

Kennis maken?
Neem gerust contact met mij op via deze webshop of de ontwerpstudio om eens een keertje kennis te maken!


Wachtlijst

In verband met drukte hanteer ik een wachtlijst, die kan oplopen tot een wachttijd van ca. 6 weken. Benieuwd naar de wachtlijst van dit moment, wil je de prijslijst en lookbook ontvangen, of wil je een intakegesprek inplannen? Stuur me dan gerust een e-mail: info@ontwerpstudionanaa.nl

© 2014 - 2024 Nanaa's Online Conceptstore | sitemap | rss