ONTWERP & ADVIES

Nanaa's | Online Conceptstore is onderdeel van Ontwerpstudio Nanaa, studio voor interieurontwerp, styling en grafische vormgeving. Ik ontwerp graag jouw eigen logo, een uniek geboortekaartje, geef je graag kleuradvies of maak een interieurontwerp op maat voor je. Mooie ontwerpen maken, mensen blij maken en jouw onderneming of interieur nèt dat beetje extra aandacht geven die het verdient, dat is waar ik iedere dag met veel plezier aan werk.

 

LOGO - HUISSTIJL - DRUKWERK - GEBOORTEKAARTJES - INTERIEURONTWERP & ADVIES - FOTOGRAFIE

 

Wat ik voor jou kan betekenen?
Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerper die jou kan helpen met een eigen logo, mooie visitekaartjes of een custom geboortekaartje voor jouw kindje - ben je bij mij aan het juiste adres.

Of wanneer je een interieurontwerper zoekt die jou kan helpen met het kiezen van een kleur in je interieur, of mee wil denken over de keuken die je in jouw droomhuis wil - kun je ook bij mij terecht.

Bekijk hier mijn portfolio op de website van Ontwerpstudio Nanaa.

Mijn werkwijze
In een persoonlijk gesprek inventariseer ik jouw wensen en ideeën. We hebben het over jou en/of je onderneming, wat jij belangrijk vindt en welke uitstraling je wenst. Vervolgens ga ik naar mijn tekentafel en kom ik uiteindelijk met het aantal overeengekomen voorstellen. Hier geef jij jouw feedback op en werken we toe naar het definitieve ontwerp wat het beste bij jou en/of je onderneming past. En niet geheel onbelangrijk: waar jij super enthousiast van wordt.

Kennis maken?
Neem gerust contact met mij op via deze webshop of de ontwerpstudio om eens een keertje kennis te maken!

© 2014 - 2020 Nanaa's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren