Over Nanaa's, Rianne van der Putten, interieurontwerper | Nanaa's


Over Nanaa's  |  GRAFISCH- EN INTERIEURONTWERPER  |  STYLIST  |  ONTWERPSTUDIO NANAA  |  ONTWERP & ADVIES


 

Interieurontwerpster Rianne van der Putten, webshopowner | Nanaa'sOver mij
Mijn naam is Rianne van der Putten (1990), grafisch ontwerper (SintLucas, 2011) en interieurontwerper (Jan des Bouvrie Academie, 2015). Een ervaren, enthousiaste ontwerpster met een passie voor vormgeving, wonen en styling. In november 2011 heeft deze passie geleid tot Ontwerpstudio Nanaa en in mei 2014 kwam daar Nanaa's Online Conceptstore bij.

Naast mijn werkzaamheden binnen mijn ontwerpburo en de webshop, werk ik als freelance ontwerper voor diverse reclamebureaus, interieurontwerp- en architectenbureaus. Ik sta midden in het werkveld en kom vaak interessante trends, producten en items tegen die ik graag met je deel!
 

Nanaa's Online ConceptstoreNanaa's Online Conceptstore


Ontwerpstudio Nanaa
Nanaa's hoort bij Ontwerpstudio Nanaa, studio voor interieurontwerp, styling en grafische vormgeving. Ik ontwerp onder andere logo's, magazines, geboortekaartjes en geef kleur- en interieuradvies. Ook werk ik als stylist en productfotograaf in opdracht.

Daarnaast adviseer ik andere webshopeigenaren op het gebied van functionaliteit, vindbaarheid en het design van hun webwinkel. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het platform van Mijnwebwinkel, uiteraard door Nanaa's Online Conceptstore. Of het nu gaat om het op weg helpen van een webshopowner of het compleet ontwerpen van een webshop: ik ben je graag van dienst! Daarnaast help ik ondernemers ook met styling, productfotografie en portretfotografie. Kijk ook eens op de pagina Ontwerp & advies voor meer informatie, en waarmee ik je van dienst kan zijn!
 

Interieurontwerper Rianne van der Putten, Studio Nanaa, Ontwerpstudio Nanaa | Nanaa'sInterieurontwerper Rianne van der Putten, Studio Nanaa, Ontwerpstudio Nanaa | Nanaa's
 

Naamsbetekenis
Oorspronkelijk is 'Nana' de koosnaam die mijn moeder voor mij heeft sinds mijn geboorte. Later - in het internet en MSN tijdperk - werd dit overal mijn online nickname en voegde ik een extra 'a' toe aan het eind: Nanaa. Tijdens mijn studie aan SintLucas ontwierp ik een logo voor mezelf, waarbij ik deze bijnaam gebruikte. De docent gaf me de tip deze naam niet uit het oog te verliezen: het is uniek, eigen, kort én eenvoudig te onthouden. Dit heeft me nooit losgelaten en na mijn afstuderen was 'Ontwerpstudio Nanaa' een feit. Drie jaar later startte ik mijn eigen webshop die de naam Nanaa's kreeg, als verlengstuk van mijn studio. Inmiddels is de naam 'Nanaa' al ruim 10 jaar onlosmakelijk met mij verbonden. 

© 2014 - 2023 Nanaa's Online Conceptstore | sitemap | rss