Over Nanaa's

Over mij
Mijn naam is Rianne van der Putten (1990), grafisch ontwerper (SintLucas, 2011) en interieurontwerper (Jan des Bouvrie Academie, 2015). Een jonge, enthousiaste ontwerpster met een passie voor vormgeving, wonen en styling. In november 2011 heeft deze passie geleid tot Ontwerpstudio Nanaa en in mei 2014 kwam daar Nanaa's | Online Conceptstore bij.

Naast mijn werkzaamheden binnen mijn ontwerpburo en de webshop, werk ik full time bij een interieurarchitectenbureau, waar ik als zowel interieurontwerper als grafisch ontwerper werkzaam ben. Ik sta midden in het werkveld en kom vaak interessante trends, producten en items tegen die ik graag met je deel!

Ontwerpstudio Nanaa
Nanaa's hoort bij Ontwerpstudio Nanaa, ontwerpburo voor interieurontwerp, styling en grafische vormgeving. In de studio worden diverse creatieve uitingen gerealiseerd: van logo's, huisstijlen en websites tot het geven van een passend kleur- of interieuradvies tot het ontwerpen van geboortekaartjes. Benieuwd wat de studio voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website, en maak geheel vrijblijvend een afspraak. Hierboven geef ik je ook graag een binnenkijkje in de studio!

Blog
Binnen de studio blog ik over leuke, interessante ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving, interieurvormgeving, styling en lifestyle. Met leuke tips, ideeën, inspiratie en shoptips. Uiteraard ook met producten van Nanaa's om deze trends gemakkelijk zelf toe te passen. Volop inspiratie opdoen? Volg dan mijn blog.

Betekenis
De naam is ontstaan vanuit een ontwerpopdracht uit 2007 van mijn studie, waarbij ik een authentiek woordmerk mocht ontwerpen en ik hiervoor mijn bijnaam 'Nanaa' gebruikte. De docent gaf me de tip deze naam niet uit het oog te verliezen, omdat het uniek en eigen is. Dit heeft me nooit losgelaten en na mijn afstuderen was 'Ontwerpstudio Nanaa', en later webshop Nanaa's, geboren. Ik vind het belangrijk dat de studio en webshop mijn eigen enthousiasme en authenticiteit uitstraling, en sindsdien is de naam 'Nanaa' onlosmakelijk met mij verbonden.

© 2014 - 2019 Nanaa's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie